изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:33 EEST
ДОБРУДЖА ИЗЛИЗА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПОБЕДА    
СпортОще в понеделник футболистите на Добруджа тръгнаха за мача в Сандански срещу Вихрен. Преди срещата те ще направят два лагера.

Единият бе в Ботевград, където играчите направиха тренировка, а другият - в Сандански. За Южна България отпътуваха всичките 22-ма футболисти, като в последния момент треньорът Стоян Коцев ще избере групата за мача и кои четирима играчи ще отпаднат от нея.

Футболистите отпътуваха от Добрич по-рано от определеното и за да се абстрахират от скандалите около клуба, които се вдигат през последните дни. "Отборът на Добруджа има сили да спечели мачовете си до края на първенството, а за селекция ще се говори след 15 май", каза на тръгване от Добрич Стоян Коцев.

"Загубихме ценни точки срещу Берое и Етър, а започнахме пролетния полусезон, като загубихме две точки и от Шумен, завършвайки наравно. Сега вече сме зависими и от другите кандидати за "А" група - Светкавица, Пирин и Несебър. Тези отбори ще трябва да грешат, а ние да бием, за да ги догоним. Затова преди мача с Берое и Етър дадох ултиматум да не се губят точки. Ако бяхме били, то треньорът щеше да запази мястото си. Сега се вижда, че ултиматумът е бил навреме", каза председателят на НС на ПФК "Добруджа" АД - Величко Найденов.

Футболната среща Вихрен - Добруджа е в сряда, а Несебър почива в този кръг. Светкавица гостува в Свищов на борещия се да остане в "Б" група - Академик, а благоевградският Пирин играе в София срещу Септември, който също е пред угрозата да отпадне при аматьорите. НДТ
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ИЗЛИЗА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПОБЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди