изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:12 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 7 И 8 МАЙ    
Ред и сигурностИнформация за катастрофи и престъпления от бюлетина на МВР

БЮЛЕТИН ОТ 8 МАЙ

Ямбол. 45-годишен мъж бил нападнат в ранните часове днес. Около 3.30 ч. той се прибирал към дома си, когато пред жилищна кооперация на ул. „Търговска” в Елхово внезапно го заобиколили непознати. След като го повалили на земята, нападателите бързо го претършували, измъкнали от дрехите му 300 лева и изчезнали. С хематоми и синини по лицето пострадалият е откаран в болница, където след медицинска помощ е освободен. Служители на РПУ-Елхово издирват извършителите.

София. На 6 май на ул. „Вихрен” и бул. „Бъкстон” автопатрул на столичното Шесто РПУ спрял за проверка „Нисан Пулсар” с варненска регистрация, управляван от Яни Д. /25 г./, регистриран за различни криминални прояви. Заедно с него в колата пътувала и съгражданката му Ира Т. /21 г./, също позната на служителите на реда и Олег Т. /28 г./ от София. При последвалия обиск в багажа на дамата полицаите открили две найлонови пликчета със 7.5 грама зелена тревна маса. Тестът доказал съдържанието на марихуана. Тримата, както и материалите по случая, са предадени на следствието.

ПТП. Снощи около 21 часа на бул. „Цариградско шосе” е станало пътно транспортно произшествие. За щастие от катастрофата няма загинали. „Опел омега”, управляван от 41-годишна столичанка, се движел към бул. „Пейо Яворов”. По първоначални данни, поради висока скорост, колата се блъснала в мантинелата и се обърнала на таван. От удара е пострадал съпругът й, който е получил сътресение на мозъка и е оставен за лечение в „Пирогов”, както и 18-годишната й дъщеря – фрактура на лявата ръка. При катастрофата опелът се е запалил и изгорял.

БЮЛЕТИН ОТ 7 МАЙ

КЮСТЕНДИЛ. Тази сутрин около 4 ч., в кафе „Марчело” в гр.Дупница, възникнал скандал между Николай С. /30 г./ от същия град и 45-годишния му съгражданин Тони Г. Скандалът прераснал в побой, намесили се и други клиенти на заведението. По време на инцидента е пострадал барманът – избит му е преден зъб. На заведението са нанесени материални щети. Единият от участниците в инцидента – Тони Г. е служител в РПУ-Бобов дол. Продължава работата по случая в РПУ-Дупница.

ПЛЕВЕН. 42-годишен мъж бе задържан от плевенските криминалисти в с.Бъркач около 16 ч. вчера. След избухнал малко по-рано семеен скандал, Антон Т. нанесъл с метален меч удар по посока на главата на 39-годишния си съселянин. Той е настанен в болница със срязани сухожилия, засега – без опасност за живота. Разследването на инцидента продължава.

ПЪТНО-ТРАНСПОРТНИ ПРОИЗШЕСТВИЯ Вчера около 17.45 ч. на Главен път София-Варна, в района на Севлиево – местността „Функата”, лек автомобил „Ситроен”, шофиран от 44-годишен мъж, движейки се с несъобразена скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в движещия се срещу него л.а. „Сеат”. При катастрофата, на място е починал 54-годишният водач на сеатал Возещата се в ситроена 40-годишна жена е настанена в болница без опасност за живота. Продължава работата по установяване точните причини за катастрофата.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 7 И 8 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди