изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:12 EEST
"ДОБРУДЖАНСКИ ХЛЯБ" СЪБИРА ПРИЯТЕЛИ И ГОСТИ    
Икономика
Празникът ще премине под наслова "70 години традиция, новаторство, европейски стандарт"


"Добруджански хляб" АД ще отбележи своя юбилей тържествено на 15 май в курорта Албена. Той е под наслов "70 години традиция, новаторство, европейски стандарти". Гостите, които собственикът на дружеството и народен представител Енчо Малев, ще посрещне, са над 500, информират от "Добруджански хляб". Потвърдено е присъствието на много VIP-персони, сред които депутати, вицепремиери, министри, бизнеспартньори от страната и чужбина. Поканени са бивши и настоящи работници и служители, лични приятели. Изпълнителният директор на "Добруджански хляб" АД Дора Малева ден по-рано ще покани представителите на четвъртата власт на предпразнично преспарти в бизнесзалата на община Добрич.
За 70-ата годишнина на "Добруджански хляб" са подготвени юбилеен филм-презентация и луксозна рекламна книжка, които онагледяват успешното развитие на първия частен хлебозавод в България, който успя да наложи името си като водещ в една силно конкурентна бизнессреда. Новаторският подход в управлението на бизнеса и амбициозния стил на мениджърския екип се потвърждават от поредица успешни инвестиции в дружеството. Доказателство за това е и фактът, че предстои "Добруджански хляб" да пусне в експлоатация нов хлебозавод във Варна. В него ще е обособено производството на кроасани и кайзерхлебчета.
 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖАНСКИ ХЛЯБ" СЪБИРА ПРИЯТЕЛИ И ГОСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди