изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:36 EEST
ДЕЛОТО В ЛИБИЯ: ПРОЦЕСЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКИ    
Общество- Какво е Вашето лично мнение за делото срещу българските медици в Либия?

С този въпрос "Нова добруджанска трибуна" ще се обърне в няколко броя към добрички лекари, медицински сестри и други здравни работници, както и към хора, чиито професии не са свързани със здравеопазването. Своето мнение могат да споделят и читателите на вестника ни на редакционните телефони или на електронния адрес: ndt@abv.bg. Ето мненията на двама наши съграждани:
Д-р Тошко Тодоров - началник на Отделение по анестезия, реанимация и активно лечение на МБАЛ: Категоричен съм, че медицинските сестри не са виновни. Не допускам, че човек с медицинско образование може да причини такова нещо. Смятам, че целият процес е политически. За жалост, не съм голям оптимист за изхода от процеса в Либия.
Дарина ЙОРДАНОВА - медицинска сестра в Детско отделение на МБАЛ от 1982 г.: Смятам, както и всички медицински работници в България, че обвинените медици са невинни. Не мога въобще да допусна, че някой може умишлено да зарази пациент със СПИН, особено пък деца. Мисля, че в крайна сметка ще има оправдателни присъди, управляващите ни трябва да направят всичко възможно за това.
 


Сходни връзки

ДЕЛОТО В ЛИБИЯ: ПРОЦЕСЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди