изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:10 EEST
НПО И ПОЛИЦИЯ РАБОТЯТ ЗА СИГУРНОСТТА НА ДЕЦАТА    
Ред и сигурностПроектът "Да се погрижим заедно за сигурността на децата си чрез ефективни практики за взаимодействие на полиция и общественост" стартира вчера.

Той се реализира от Европейски клуб-Добрич, и РДВР със взаимодействието на клуб "Социално развитие". Проектът бе представен на пресконференция вчера, на която присъстваха изпълнителният директор на Европейския клуб Правда Димова, председателят на Управителния съвет на клуб "Социално развитие" Таня Гичева, Павел Павлов - член на клуба, и майор Юлиян Йорданов от "Охранителна полиция". Проектът се финансира с 8 300 долара от фондация "Отворено общество" и е с продължителност осем месеца, обясни Правда Димова. Той е в изпълнение на националната стратегия "Полицията в близост до обществото". Включени са четири добрички училища - "Панайот Волов", "Стефан Караджа", "Димитър Талев" и "Св. Климент Охридски". Целева група са учениците на възраст от 12 до 15 години. По данни към септември 2003 г., в Добрич те са 5 200. Проектът цели проучване на техните страхове и повишаване на чувството за сигурност у децата. В същото време работна група ще изработи предложения за дейности, насочени към предотвратяване на криминалните посегателства в училище.
 


Сходни връзки

НПО И ПОЛИЦИЯ РАБОТЯТ ЗА СИГУРНОСТТА НА ДЕЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди