изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:07 EEST
ОТЛОЖИХА ДЕЛОТО СРЕЩУ УДУШВАЧА ОТ КАВАРНА    
Ред и сигурност
Вчера Окръжният съд в Добрич за пореден път отложи делото срещу 31-годишния Христо Иванов от Каварна.


Той е обвинен в това, че на 16 юни м.г. е удушил 83-годишен мъж, най-вероятно заради пенсията му. Обвинен е и за притежание на самоделна пушка. 22-годишната Галя Тодорова, с която по информация от тогава, убили заедно дядото, сега е привлечена само като свидетел по делото.
Делото вчера бе отложено заради неявяване на сина на убития, който се очаква да бъде и граждански ищец по делото, както и на други важни свидетели. Следващото заседание по делото бе насрочено за 2 юни.
Припомняме, че на 16 юни м.г. Христо и Галя убили дядото на момичето. 83-годишният Йордан Йорданов бе намерен мъртъв от полицията в дома си в Каварна след като съседи подали сигнал, че е в неизвестност. Според първоначалните съдебни експертизи, смъртта е настъпила след механична асфикация, старецът бил удушен. Докато бъде намерено, тялото вече започнало да се разлага.
Галя и Христо бяха задържани от полицията на ръба на скала в местността Яйлата. Тогава двамата бяха заявили, че ще се самоубият като скочат от скалата. В продължение на часове с тях разговаряха директорът на РДВР подп. Румен Иванов и други полицейски шефове, които девет часа и половина са ги убеждавали да не скачат. Тогава от Христо е иззета и самоделно направена пушка.
 


Сходни връзки

ОТЛОЖИХА ДЕЛОТО СРЕЩУ УДУШВАЧА ОТ КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди