изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:38 EEST
МИТНИЧАРИ ОТ ГККП - ЙОВКОВО ЗАСЯКОХА НЕЗАКОННИ DVD ДИСКОВЕ    
Ред и сигурностЗа около два месеца това е втори опит за нелегален внос на дискове през ГККП - Йовково

3 250 недекларирани DVD дискове са открили на 13 май служители на митнически пункт Йовково в български камион, идващ от Русия, информира пресаташето на Регионална митническа дирекция - Варна, Антония Пеева. След щателна митническа проверка е установено, че под редовно декларираната стока има укрити 5 кашона с дискове. Митничарите са преброили и 3 300 обложки на албуми със съвременна и класическа музика. Приблизителната им пазарна стойност е около 35 000 лв.
"Камионът е превозвал калиев карбонат, като получателят на стоката е бил в Нови пазар. Контрабандата е заловена на влизане в страната, дисковете и обложките са били укрити в товарното помещение на камиона. Самият шофьор е от Търговище" - каза за НДТ още А. Пеева. По случая е образувано митническо дознание срещу шофьора на камиона.
Преди месец и половина на същия граничен пункт Йовково отново е бил разкрит незаконен внос на 3 850 компактдиска и 5 940 обложки за тях. "Случаят е идентичен с този от 13 май. Отново 5-те кашона с недекларираната стока са били укрити в товарното помещение на превозното средство. И в този случай шофьорът е от вътрешността на страната. По този случай има съставен акт на шофьора за митническо нарушение" - добави още А. Пеева.
 


Сходни връзки

МИТНИЧАРИ ОТ ГККП - ЙОВКОВО ЗАСЯКОХА НЕЗАКОННИ DVD ДИСКОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди