изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:38 EEST
САМОУБИ СЕ МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА    
Ред и сигурност"Да не ви изложа, да се отървете от мен" - стенела Невяна Йорданова. Тя е живяла около два часа, след като е скочила от седмия етаж



41-годишната Невяна Йорданова е сложила край на живота си вчера, хвърляйки се от седмия етаж на блок 54 в жк "Балик", където живее със семейството си. Апартаментът се намира на осмия етаж във вход "Б". Според запознати, жената е скочила от прозореца на площадката между седмия и осмия етаж около 6.30 ч. Точно преди това съседи чули затръшване на врата.
Невяна е паднала върху козирката на входната врата. Мъжът й - Илия Йорданов, и съседи разбили стъклото на прозореца, за да стигнат до нея. Гледката била много грозна - от краката й стърчели кости, имало кръв. Лицето на жената било непокътнато, без наранявания. Тя обаче била в съзнание. Невяна стенела и казала: "Да не ви изложа, да се отървете от мен", разказа съседка и допълни: "Тя се опита да стане, но аз й виках да не мърда, докато не дойде линейката". Лекарите отвели Невяна Йорданова в отделението за реанимация на добричката болница. Жената обаче е била с много тежки травми и починала около два часа по-късно.
Невяна Йорданова и съпругът й Илия имат две деца - момче на 20 г. и момиче на 14 г. "Чух децата да плачат на умряло и разбрах какво е станало. Разтреперах се." - разказа друга съседка от входа. Илия Йорданов работи във фирма "Екострой". НДТ научи, че той е назначен там по програмата "От социални помощи към осигуряване на заетост" и работи от април като общ работник по озеленяването.
Съседи разказаха за НДТ още, че Невяна работела в гъшата кланица в Добрич. Според тях, преди време от фирмата открили зад шкафчето й пакет с дреболии. Оттогава жената много се притеснила и в последните четири-пет месеца имала проблеми с нервите. "Ако ме затворят, ще ме изкараш ли" - питала често съсед на семейството, който също живее на осмия етаж.
"Беше много добра майка и съседка" - коментира жена от входа. Семейството на Невяна Йорданова живеело в блока от построяването му.

 


Сходни връзки

САМОУБИ СЕ МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди