изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:04 EEST
БЪЛГАРСКИЯТ КОНСУЛ В ЛИБИЯ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С ОСЪДЕНИТЕ НА СМЪРТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ    
По светаКонсулът в Бенгази Веселин Павлов е получил разрешение да се срещне с осъдените медицински сестри


Българският консул в Бенгази Веселин Павлов е получил разрешение да се срещне с осъдените медицински сестри в затвора “Куефия”. Това каза за Дарик радио една от задържаните Кристияна Вълчева. Тя каза още: “Консулът ни се обади днес, че утре в 10.30 часа има разрешение да ни посети. Все още се бавят документите на д-р Здравко Георгиев, доколкото разбрах от прокурора в Бенгази, са изпратени в прокуратурата в Триполи, е изпратено писмо, на което се чака отговор. Това е някакво разтягане във времето, което може би е тенденциозно. Може и да е такъв редът, но може и да е тенденциозно. Здравко Георгиев е все още я посолството. До този момент няма индикации за местене, но полковникът, който отговаря за нас, дойде, за да каже, че до 2-3 дни ще ни преместят.” Това според Вълчева обаче звучи много несериозно.

До 1-2 дни може да се очаква, че д-р Здравко Георгиев ще получи изходна виза от Либия, съобщи директорът на Консулските отношения в МВнР Георги Пейчинов, който води българската делегация от експерти в Либия.
 


Сходни връзки

БЪЛГАРСКИЯТ КОНСУЛ В ЛИБИЯ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С ОСЪДЕНИТЕ НА СМЪРТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди