изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:18 EEST
СРЕБРО ЗА КАМБЕРОВ В БОТЕВГРАД    
СпортСъс сребърен медал се окичи Радослав Камберов. Отличието той получи в индивидуалната надпревара на финалите на ученическите игри по тенис на маса.

Състезанието се проведе в Ботевград, а за медалите спореха десетте най-добри тима. На финала Камберов, който се представи от името на СОУ “Любен Каравелов”, загуби от Ростислав Йорданов от Русе. В отборния шампионат добричлии останаха на пета позиция. На първо място се класираха представителите на Димитровград, следвани от София, Русе и Горна Оряховица. В добричкия състав на СОУ "Любен Каравелов" бяха включени още Донко Ташев, Николай Кателиев, Десислав Йорданов, а водач на отбора бе Марин Нешев.
На най-добрия добричлия по тенис на маса Радослав Камберов, който оглавява ранглистата на града към днешна дата, му предстои да участва през юни с фланелката на неговия клубен тим “Корабостроител 92” за разпределение на местата от пета до осма позиция в мъжката “А” група.
 


Сходни връзки

СРЕБРО ЗА КАМБЕРОВ В БОТЕВГРАД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди