изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:27 EEST
ЯНКО СОКОЛОВ СЛАГА ЧЕРЕН ПОЯС    
СпортСъстезателят на спортния клуб по карате “Самурай” Янко Соколов може да стане петият добричлия, който ще получи черен пояс - Първи дан.

Руслан ЙОРДАНОВ
Състезателят на спортния клуб по карате “Самурай” Янко Соколов може да стане петият добричлия, който ще получи черен пояс - Първи дан. В момента с такъв цвят на пояса, но с Втори дан са треньорите Димитър Христов и Ивелин Керанов, и техните възпитаници Георги Михайлов и Теодора Тошева.
Сега състезателите на клуба по карате са насочили своите сили в подготовката за националното първенство за юноши и девойки младша възраст в Плевен. Шампионатът е на 12 юни, а седмица по-късно победителите и вицешампионите в категориите и дисциплините ще участват на Балканиадата за тази възрастова група. Състезанието за определяне на шампионите на полуострова е също в Плевен.
Председателят на европейската федерация по го джу кай Инго Де Йонг от Швеция ще пристигне това лято в Кранево. През август той ще присъства на националния лагер, на който се събират почти всички каратеки в България.
Разбра се още, че сенсей Димитър Христов - треньор в добричкия карате-клуб "Самурай", е съобщил, че тази седмица шестима състезатели от тима ще участват на международно състезание в Албена. Това са Янко Соколов, Георги Михайлов, Теодора Тошева, Мартина Василева, Соня Бонева. В последния момент ще стане ясно дали и Димитрина Желева ще атакува отличията край морето. Шампионатът в Албена се отличава с това, че е без категории.

 


Сходни връзки

ЯНКО СОКОЛОВ СЛАГА ЧЕРЕН ПОЯС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди