изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:11 EEST
МВР РАЗБИВА ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ    
ПолитикаДейността на сдруженията с идеална цел “Проксима”, “Галакси”, “Спейс” и “Пауър нет” стои на вниманието на Дирекция Национална служба “Полиция” /ДНСП/ от 2000г.

По нея са работили и други структури на МВР. Към момента по материали, събрани от направление “Икономическа полиция” към ДНСП, има образувани 2 следствени дела. Едното е образувано от Окръжната следствена служба в Бургас през 2001г. по отношение дейността на сдружение “Галакси”, а другото - през декември 2003г. от Националната следствена служба по отношение дейността на “Пауър нет”, впоследствие “Проксима”.
Главният секретар на МВР генерал Бойко Борисов се обърна към медиите и обществеността през ноември 2003г. и беше отправено обръщение към участниците в тези сдружения да заяват в ДНСП, ако се чувстват измамени или ощетени. Досега са се отзовали двама човека, материалите на които са приложени към следственото дело, образувано от Национална следствена служба. Към момента ДНСП продължава да оказва съдействие на следствените органи за доказване на извършените измами, които са по член 209 – 211 от Наказателния кодекс.
По данни на Дирекция на полицията от 2000г. досега, в трите сдружения са членували и са вложили средства хиляди граждани. Към настоящия момент дружеството "Проксима" събира по 2500 евро вноска от човек.

МВР

 


Сходни връзки

МВР РАЗБИВА ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди