изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:32 EEST
ДОБРИЧКО ИЗДАНИЕ НА “РОЛАН ГАРОС”    
СпортТретият турнир по тенис на корт за любители ще се проведе тази събота на кортовете на спортен комплекс “Простор” до зала “Добротица”.

Записването на нашенския “Ролан Гарос” ще бъде в 8.30 часа. Веднага след това ще бъде теглен жребият.
Регламентът позволява на участниците да отпаднат от надпреварата едва след втората загуба. По време на предишното издание от веригата на тенис-клуб “Добрич” Сергей Владов доказа аткрактивността на схемата с две отпадания, след като на старта на състезанието претърпя поражение, но след серия от победи достигна до първото място. С 1190 точки Владов оглавява временното класиране поединично. Той има най-голям сбор от точки и от турнирите по двойки. В индивидуалната класация Владов e следван от Николай Ганов, Йордан Тошков, Радослав Петков и други, а в класирането по двойки след него са Иван Щерев, Борислав Стоянов и други.
Над 30 любители на аристократичния спорт вече имат точки за ранглистата на Добрич. В предишното издание участваха рекорден брой привърженици на тениса - 27 души.
Тимът на “Добрич” организира в неделя и турнир по двойки, който също ще предложи интересни и оспорвани срещи. Право на участие в турнирите този уикенд имат всички любители на тениса. НДТ
 


Сходни връзки

ДОБРИЧКО ИЗДАНИЕ НА “РОЛАН ГАРОС” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди