изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 23:41 EEST
ТРЯБВА ДА ЗАСТРАШИМ ЛИЧНИЯ РЕЖИМ НА КАДАФИ    
ПолитикаБългария трябва да направи Кадафи заложник на делото срещу медиците ни, според Евгени Кирилов

“Смятам, че не трябва в България да допринасяме за ескалацията на истерията около изказването на Кадафи за война срещу България, но липсата на реакция също не води до нищо добро. Трябваше да има реакция от страната ни още, когато имаше обвинение в биотероризъм срещу нас”, това заяви депутатът от Коалиция “За България” Евгени Кирилов. Според него "Муамар Кадафи иска да ни диктува някаква своя политика, а България трябва да доведе нещата до това, че той да се почувства заложник на делото с българските медици, а не ние да сме заложници в процес с българи, които са невинни." “Трябва да застрашим личния режим на Муамар Кадафи”, заяви Кирилов.
“Визитата на либийския лидер в Брюксел не доведе до нищо положително за него, той не постигна абсолютно нищо”, заяви депутатът и допълни, че "България има огромен ресурс да помогнем на нашите осъдени в Либия сънародници и не сме толкова безпомощни.” Той подчерта, че нашите медици са използвани основно за вътрешнополитическа употреба.
“Моето мнение е, че ЕС реагира достатъчно солидно с България в позицията си по делото в Либия, Съветът на Европа също действа в същата посока, трябва да мобилизираме международната подкрепа за медиците както трябва, за да разбере Кадафи, че не е на прав път”, заключи Кирилов.

ФОКУС/НДТ
 


Сходни връзки

ТРЯБВА ДА ЗАСТРАШИМ ЛИЧНИЯ РЕЖИМ НА КАДАФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди