изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:22 EEST
ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ НА БОСИЛЕГРАД ИДВА НА ПОСЕЩЕНИЕ В КАВАРНА    
ОбществоСпециално за НДТ кметът на Каварна Цонко Цонев съобщи, че в събота на посещение пристига зам.-кметът на Босилеград Александър Александров, като визитата е по покана

на каварненският градоначалник, който посети Босилеград на 24 май - Деня на славянската писменост. "По време на визитата ми в Босилеград се срещнах с председателя на Демократичния съюз на българите в Югославия Йованица Костов, както и с директора на Дома на културата Славка Накева. Постигнахме договореност двата най-добри танцови състава - около 40 деца от Босилеград, да почиват в Каварна в периода 15 - 28 юли. В периода 1 - 15 септември ще посрещнем още 40 деца от Босилеград от социалнослаби семейства" - разказа още Ц. Цонев.
По време на посещението си българската делегация, в чийто състав са влизали още главният секретар на министерството на културата Зашева, Красимира Филипова - представител на Центъра за театър към същото министерство, певецът Стенли и Ц. Цонев са подарили детски книги на библиотеката.
"В събота, когато ще дойде зам.-кметът на Босилеград Ал. Александров, община Каварна ще направи дарение - 1 компютър за библиотеката на града и един акордеон за детския ансамбъл" - добави още Ц. Цонев.
 


Сходни връзки

ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ НА БОСИЛЕГРАД ИДВА НА ПОСЕЩЕНИЕ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди