изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:23 EEST
НОВИ ЧЛЕНОВЕ ПРИЕМА ОБЛАСТНАТА СТРОИТЕЛНА КАМАРА    
ОбществоПредседателят на областното представителство на Българската строителна камара в Добрич Илия Михайлов е бил избран за член на Управителния съвет на БСК на проведеното в София заседание.

Това съобщи той за НДТ, след като участва и в общо събрание на камарата в Пловдив през миналата седмица. За първи път и общото събрание, и заседанието на управителния съвет преминаха при висока толерантност и колегиалност от страна на всички, коментира И. Михайлов. Той обясни, че ръководните органи на националната браншова организация са успели да запазят досегашния размер на членския внос, въпреки направените предложения за драстично увеличение. Сега строителните фирми се делят на малки, средни и големи и плащат по 150, 300 и 500 лева членски внос. Предложенията били да се въведе и четвърта категория - микро-фирми, а членският внос в БСК да варира от 100 до 2000 лева, включително и встъпителният членски внос да е до 2000 лева. Те не са били приети. И. Михайлов сподели личното си становище, а именно - че с по-нисък членски внос може да се постигне по-голяма активност у строителните фирми за участие в камарата. Председателят на областното представителство на БСК посочи, че за месеца след избирането му на този пост в областната организация на Българската строителна камара е приет един нов член - "Сплендид" ООД, а в процес на подготовка е членството на четири фирми - "Монолит" ООД, ЕТ "Костов", "Прико-Койчо Атанасов" и "Валентино" ЕООД.
Областното представителство на БСК е подготвило и рамков договор, който се очаква да бъде подписан с община Добрич през следващата седмица. Ще се търси сътрудничество и с други общини от областта, каза И. Михайлов. И добави, че е подготвен списък от 46 фирми, с които ще се работи за привличането им като членове на камарата. В момента в най-голямата структура в страната по отношение на строителния бранш членуват 1100 фирми, а в областната структура те вече са 17.

 


Сходни връзки

НОВИ ЧЛЕНОВЕ ПРИЕМА ОБЛАСТНАТА СТРОИТЕЛНА КАМАРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди