изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:16 EEST
ДЕСИСЛАВА ИВАНОВА ИЗДАДЕ ПОЕТИЧНА КНИГА    
КултураДесетокласничката в ПМГ "Иван Вазов" в Добрич Десислава Иванова представи пред добричката публика своята първа стихосбирка, озаглавена "Между болката и любовта".



В нея са включени 25 поетични откровения като "Стига ми да те обичам", "Липсваш ми", "Клуб на разбитите сърца", "Като в приказка" и др. Пред НДТ младата поетеса сподели, че реди римите от пет години. Тя е част от литературни клуб "Поезия, проза, журналистика" към младежкия дом с ръководител Ангел Веселинов, който е и редактор на книжката. Вдъхновение за своите стихове Деси черпи от музиката. Избрала е любовната лирика, защото тя най-добре представя нея самата, личните й преживявания и емоции. Според момичето, да обичаш означава да се влюбиш както в положителните, така и в отрицателните качества на един човек. Иначе себе си Деси определя като весел и много емоционален човек. Обича да чете стихове, любими автори й са Никола Вапцаров и Дамян Дамянов. Мечтае един ден да стане журнaлист.
 


Сходни връзки

ДЕСИСЛАВА ИВАНОВА ИЗДАДЕ ПОЕТИЧНА КНИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди