изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:09 EEST
400 КАРДИОЛОЗИ СЕ СЪБИРАТ В АЛБЕНА    
ЗдравеБлизо 400 лекари кардиолози от цялата страна ще вземат участие в национален симпозиум "Лечение на хроничната сърдечна недостатъчност - от клиничните проучвания към ежедневната практика".

Той ще се проведе от днес до 30 май в хотел "Добруджа" на курорта Албена. Очаква се сред лекторите и модераторите да бъдат водещи български кардиолози - проф. Младен Григоров - национален консултант по кардиология към НЗОК, доц. Юлия Джоргова от Университетска болница "Света Екатерина" - София, председател на Българското дружество по кардиология, доц. Асен Гудев, доц. Димитър Радев, доц. Цветана Кътова и др. На семинара ще бъдат дискутирани най-съвременните тенденции в лечението на сърдечната недостатъчност. Специално внимание ще бъде отделено на европейското ръководство за лечение на това заболяване в българската практика. Форумът се организира със съдействието на фармацевтичната компания "Хофман-Ла Рош".

 


Сходни връзки

400 КАРДИОЛОЗИ СЕ СЪБИРАТ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди