изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:11 EEST
ЛИПСВАЩИ СВИДЕТЕЛИ ОТЛОЖИХА ДЕЛО СРЕЩУ ЕКСПОМОЩНИК-СЛЕДОВАТЕЛ    
ОбществоОкръжният съд в Добрич вчера не даде ход на делото срещу бившия помощник-следовател към Окръжната следствена служба в Добрич Димо Стойчев Димов.



Той е обвинен, че докато е работел в ОСлС през 1996 г. е взел подкуп от 2000 дойче марки. Поискал парите от семейство бизнесмени, които се занимавали с изкупуване на желязо. Те били свидетели по следствено дело, което Димов водел срещу лица, обвинени за кражба на желязо. Помощник-следователят им поискал парите, за да не бъдат привлечени семейството като обвиняеми по делото, а да останат само свидетели.
По делото е обвинен и Атанас Маринов, който е посредничил при подкупа. Заради неявяването на съпрузите, които са основни свидетели по делото, то бе отложено за началото на юни. На тях съдът наложи глоба и постанови принудително довеждане в съда.
Има вероятност до следващото заседание да се постигне извънсъдебно споразумение, стана ясно вчера. При него Димов можел да получи условна присъда или да бъде осъден да плати глоба.
 


Сходни връзки

ЛИПСВАЩИ СВИДЕТЕЛИ ОТЛОЖИХА ДЕЛО СРЕЩУ ЕКСПОМОЩНИК-СЛЕДОВАТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.46 секунди