изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 11:05 EEST
КОНЦЕРТ НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ В ДОБРИЧ    
СпортВ. Маринов ще предсави новия си албум "Избрах за вас с любов"

Националното турне на Веселин Маринов, на което той предсавя новия си албум "Избрах за вас с любов", продължава и след грандиозния концерт-спектакъл в зала 1 на НДК. В Добрич певецът ще гостува на 7 юни.
Този албум е 14-ият по ред в кариерата на обичания изпълнител, носи заглавието "Избрах за Вас с любов" и съдържа 27 от най-популярните му песни. Баладата "Да се събудиш до мен" е съвсем нова и е включена като бонус.
Подборът на песните е бил изключително труден, но той показва жанровото разнооброзие на репертоара на изпълнителя и певческите му възможности. Повечето от хитовете са записани в нов аранжимент и звучат доста актуално в сравнение с оригиналните им версии, създадени преди години.
Не творческа криза, а многото появили се пиратски копия и нелегални албуми с избрани песни на изпълнителя го подтикнаха да издаде бестов албум - това е неговият отговор на тези, които не уважават труда на творците и авторските им права.
През годините Веселин Маринов се е доверявал на едни от най-утвърдените имена в българската популярна музика - Михаил Белчев, Александър Петров, Тодор Анастасов, Петър Караангов, Евтим Евтимов, Атанас Стоев, Иван Тенев, Йордан Янков, Влади Априлов, Зорница Попова, Тончо Русев, Красимир Гюлмезов, Пламен Велинов, Борис Чакъров, Димитър Пенев…

www.veselinmarinov.com
 


Сходни връзки

КОНЦЕРТ НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди