изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:14 EEST
НАКРАТКО    
НовиниЧетири кратки новини

НАКРАТКО

"БУЛБАНК" ИЗВЪРШИ вътрешно преструктуриране, като целта, която ръководството си постави, е фокусиране вниманието на банката върху клиента. За тази цел има разделение на дребно и корпоративно банкиране. В добричкия клон на "Булбанк" директор дребно банкиране е Атанас Радев, а Братой Братоев е мениджър корпоративно банкиране.

ПРЕДИ ОКОЛО ГОДИНА ВРЗ "Хан Аспарух" - Добрич, кандидатства с проект за ремонт на чешки самолети. Досега управителят на фирмата така и не можа да бъде открит за повече подробности около проекта, но според непроверени данни, първи два самолета вече са пристигнали и е започнала работа.

НЕМСКИ ТУРИСТИ ОТ ВК "Русалка" ще посетят специалното ММ-парти, което организира община Каварна на 5-и юни. Поводът за провеждането на партито е откриването на сезон Каварна - лято'2004.

ВЧЕРА ЗАМ.-КМЕТЪТ на община Каварна инж. Тодор Ахпазов поднесе цветя на паметника на загиналите в селските бунтове в Дуранкулак. На 1 юни се навършиха 104 години от избухването на селските бунтове в селото.
 


Сходни връзки

НАКРАТКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди