изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:56 EEST
УБИЕЦ НА СТАРЕЦ ОТ КАВАРНА    
Ред и сигурностВчера се наложи Окръжният съд в Добрич за четвърти път да отложи делото срещу Христо Иванов от Каварна. Той отговаря за убийството на 83-годишния Йордан Йорданов от морския град, когото удушил на 16 юни м.г.

ЗА 4 ПЪТ ОТЛОЖИХА ДЕЛОТО НА
УБИЕЦ НА СТАРЕЦ ОТ КАВАРНА
Предполага се, че причината за убийството е пенсията на стареца. Христо ще отговаря пред съда и за притежание на самоделна пушка. Внучката на убития - Галя, за която се предполагаше, че е съучастничка на Христо, е привлечена само като свидетел по делото.

Старецът бе намерен мъртъв в дома си от полицията след сигнал от съседи. Галя и Христо бяха задържани от полицаите на нос Калиакра след като те над девет часа ги убеждаваха да не се хвърлят от скалите.

Делото вчера бе отложено за това, че в съдебната зала за втори път не се явиха двама от близките на стареца, които са граждански ищци по делото. Обвиняемият Христо Иванов пък заяви, че не може да дава показания, тъй като лекува бъбреците си и щял да влиза за лечение в болницата. Заради това съдът изиска в 3-дневен срок здравната му документация от затвора във Варна, където той е настанен. Делото бе отложено за 29 юни, а свидетели коментираха, че от постоянните им напразни пътувания до Добрич ще забогатеят петролните фирми. НДТ
 


Сходни връзки

УБИЕЦ НА СТАРЕЦ ОТ КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди