изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:04 EEST
ПОЛИЦАИ ХВАНАХА НАШЕНСКИ АПАШИ, КРАЛИ ОТ ВАРНЕНСКО    
Ред и сигурностНДТ научи, че миналата вечер служители на Второ РПУ са спипали две престъпни групи от нашия регион, които тарашили във Варненско.



Едните са Вичо И. от кв. "Рилци" и Милен П. от Добрич, които задигнали камион от с. Изворово, като имали намерение с него да крадат животни. За тяхна "зла" участ попаднали на полицейския пост и били задържани. За тази случка научихме от роднини на потърпевшите от кражбата.
Другите юнаци пък са четирима и са от ромски произход. Вчера НДТ съвсем случайно се озова край сградата на Второ РПУ и забеляза там техни роднини, които открито негодуваха по адрес на фотоапарата ни. В двора на полицейското управление бе москвичът, с който четиримата задигнали три ярета и няколко кокошки от с. Бояна /община Вълчи дол/. По-късно обаче били спрени от полицаите за проверка и съответно арестувани. В двора на Второ РПУ дойде и автомобил с варненска регистрация, в който животните бяха натоварени - вероятно от собствениците им. От варненски колеги успяхме да научим и имената на четиримата задържани - Борис С., Галин А. с прякор Карапачата, Сава М. и Бойчо А., а така също, че са от с. Карапелит.
 


Сходни връзки

ПОЛИЦАИ ХВАНАХА НАШЕНСКИ АПАШИ, КРАЛИ ОТ ВАРНЕНСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди