изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:14 EEST
ДОБРУДЖАНСКАТА ПШЕНИЦА ВОДИ ПРЕЗИДЕНТА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ    
ЗемеделиеПрезидентът Георги Първанов ще бъде в община Ген. Тошево на 11 юни, петък.

Поканата към него е била отправена от областния управител Иван Иванов, от кмета на общината Димитър Михайлов и директора на Добруджански земеделски институт Димитър Петъков. На 11 юни ДЗИ организира открит ден на института.
Програмата на държавния глава предвижда в 10 ч. Георги Първанов да бъде посрещнат в Добруджанския земеделски институт. След това той ще се срещне с научния съвет на института и ще посети полетата на ДЗИ. В 11 ч. президентът ще бъде посрещнат пред сградата на община Ген. Тошево от кмета Димитър Михайлов. След това той ще има среща с млади земеделски производители и фирми, които обслужват селското стопанство. Около 12,15 ч. Г. Първанов ще има среща в българо-гръцката фирма "Арис", която се занимава с търговия със зърнени култури и торове. Очаква се държавният глава да бъде съпроводен от 3 до 5 свои съветници и сътрудници. Най-вероятно сред тях ще е и съветникът му по земеделие Ибрахим Касимов, който преди да отиде да работи в президентството бе в ДЗИ-Ген. Тошево.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНСКАТА ПШЕНИЦА ВОДИ ПРЕЗИДЕНТА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди