изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:34 EEST
БЪЛГАРИТЕ СА ОПТИМИСТИ ЗА МАЧА СЪС ШВЕЦИЯ    
Евро 2004Макар че от 11 срещи с шведите българите имат 7 загуби, те не робуват на миналото и на статистиката, предаде хърватското електронно издание www.vlast.net..

“Знам, че равносметката от досегашните ни двубои с шведите не е добра за нас, но това не ме притеснява. Същото мислят и моите съотборници”, заяви българският халф Мартин Петров, който играе в германския Волфсбург.
От поколението, което през 1994 г. завоюва четвърто място на Световното първенство, в националния отбор е останал само Даниел Боримиров, който е много оптимистично настроен. “Атмосферата в отбора е каквато беше преди 10 години. Няма натиск, спокойни сме и това е нашето голямо предимство”, каза Боримиров. Защитникът Росен Кирилов отхвърля критиките, отправени към защитата и каза: “Всички казват, че защитата ни не е добра. Ако това беше така, нямаше да бъдем на Европейското. Вярвайте, отбраната ни е готова за шведите”. Шведите очакват много от двойката нападатели Златан Ибрахимович и завърналия се в националния отбор Хенрих Ларсон. “Всички ме посрещнаха с въодушевление. Не съм от тези, които говорят извън терена, но е сигурно, че ще помогна с опита си”, изтъкна Ларсон.
FS/NDT
 


Сходни връзки

БЪЛГАРИТЕ СА ОПТИМИСТИ ЗА МАЧА СЪС ШВЕЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.36 секунди