изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:53 EEST
6 ВИЗИ ЗА БАЛКАНИАДАТА СПЕЧЕЛИ КЛУБ “САМУРАЙ”    
СпортШестима състезатели от клуба по карате “Самурай” спечелиха квоти за предстоящото Балканско първенство за юноши и девойки младша възраст, което ще се проведе в края на тази седмица в Плевен.

На финалите на държавния шампионат за тази възрастова група възпитаниците на сенсей Ивелин Керанов и сенсей Димитър Христов класираха тима на втора позиция в отборното класиране, след състава на домакините Петромакс /Плевен/. Трети останаха състезателите на “Калоян” /Велико Търново/.
Визи за шампионата на полуострова получиха три момчета и три момичета от добричкия тим . При момичетата ще ни представят Марияна Ивелинова, Мария Николова и Милица Ениманева, а при момчетата - Руслан Тодоров, Георги Николов и Стефан Данков.
Родената през 1990 година Марияна Ивелинова завърши първа в категория до 55 кг в дисциплината “кумите”. Мария Николова се завърна в Добрич с две втори места на “кумите” и “ката” при родените състезатели през 1989 г. Сребро в кат. до 60 кг спечели Милица Ениманева, която се състезаваше при родените каратеки през 1988 г.
Златен медал спечели Георги Николов в дисциплината “кумите” в кат. до 55 кг при родените участници през 1990 г.
Руслан Тодоров и Стефан Данков също ще ни представят на Балканиадата, след като успяха да завършат на вторите места в своите възрастови групи. Бронзови медали в Плевен спечелиха Милен Минчев, Петя Петрова и Емона Тодорова. НДТ
 


Сходни връзки

6 ВИЗИ ЗА БАЛКАНИАДАТА СПЕЧЕЛИ КЛУБ “САМУРАЙ” | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
6 ВИЗИ ЗА БАЛКАНИАДАТА СПЕЧЕЛИ КЛУБ “САМУРАЙ”
Автор: Anonymous да 2004-06-15 @ 06:58 EEST
Много сте жалки и лъжите нагло. Иска ви се "Самурай" да са втори отборно, но 2,4,8 медала им отреждат трето място след "Калоян", които са с 2,4,10 медала.Ако е грешка се случва, но ако лъжите е за ваша сметка.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди