изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:27 EEST
РАЗГНЕВЕН РУМЪНСКИ ГРАНИЧАР УБИ ДВАМА ДУШИ И РАНИ ТРИМА    
СпортРумънски граничар, който се ядоса, след като бе обвинен, че е пиян, откри стрелба вчера сутринта и уби двама души, един от които негов колега. Други трима души са ранени, предаде Асошиейтед прес, като се позова на полицията.

Роберт Булгару, на 26 години, бил разпределен на граничен патрулен кораб в пристанището Сулина на р. Дунав. Той застрелял свой колега с автомата си, след като му било казано, че не е в състояние да изпълни задълженията си, тъй като е пиян. Булгару продължил да стреля напосоки в продължение на два часа. Той застрелял жена, която излязла от близкия бар, за да се обади по телефона за помощ, предаде частната телевизия Антена 1. Румънецът ранил друг свой колега и двама минувачи, преди да се предаде на полицията. Ранените са настанени в болница. Състоянието им е стабилно. Срещу Роберт Булгару са повдигнати обвинения за убийство при отежняващи вината обстоятелства. Той може да получи доживотна присъда. Сулина, на 375 км североизточно от румънската столица, е популярно място за туристи, пътуващи по река Дунав от Будапеща до Виена.

actualno/ndt
 


Сходни връзки

РАЗГНЕВЕН РУМЪНСКИ ГРАНИЧАР УБИ ДВАМА ДУШИ И РАНИ ТРИМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди