изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:06 EEST
ТЕНИС НА КОРТ ЗА ЖЕНИ    
СпортПърви любителски турнир по тенис на корт за жени

В Добрич се проведе първият за тази година любителски турнир по тенис на корт за жени. От дълго време насам нежната половина гледаше как мъжете се хвърлят в люти битки, за да докажат своите умения на кортовете до зала "Добротица". Най-накрая дойде и редът на дамите, които демонстрираха добри умения.
Общо 8 любителки на тениса се включиха в турнира. Те играха по системата "всеки срещу всеки". На първо място се класира Валя Тодорова, която приключи надпреварата без поражение. С една загуба Елена Теодорова стана втора, а след нея се нареди Таня Лалова. От организаторите на турнира тенис клуб Добрич научихме, че до края на годината ще има още три подобни прояви. Те ще се проведат през септември, октомври и ноември. След първото издание участничките вече са наясно със силите на своите съпернички и всяка една тенисистка вече знае по колко време да отдели през летните месеци за тренировки на кортовете и по колко за плаж. Едно е ясно, че и на двете места дамите ще се сдобият с желания тен. Ето и ранглистата на Добрич по тенис на корт за жени:
1. Валя Георгиева 800 точки
2. Елена Теодорова 600
3. Таня Лалова 450
4. Миглена Вичева 400
5. Мариета Георгиева 250
6. Яна Кръстева 220
7. Севина Невкова 200
8. Елена Карабельова 180
СТАДИОН
 


Сходни връзки

ТЕНИС НА КОРТ ЗА ЖЕНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди