изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:38 EEST
ШВЕЦИЯ И ДАНИЯ СЕ ПРЕБОРИХА ЗА 2:2, ПРОДЪЛЖАВАТ ЗА 1/4 ФИНАЛ    
Евро 2004Швеция и Дания си осигуриха място в 1/4-финалите на Европейското първенство по футбол, след като направиха реми 2:2 в последния си мач в група "С" на надпреварата. Този резултат изхъврли Италия от борбата, въпреки че "скуадра адзура" надигра България с 2:1 в другия двубой от групата.

Кошмарите на италианците се сбъднаха, след като Матиас Йонсон отбеляза изръвнителния гол за Швеция в 89-ата минута на срещата. Йон Дал Томасон бе точен на два пъти за датчаните, но и в двата случая след това "жълто-сините" успяваха да изравнят.

В 26-ата минута Томасон откри резултата, след като Томас Гравесен комбинира с Ебе Санд, той отклони топката към нападателя на Милан и той прати кълбото в горния десен ъгъл на вратата на Швеция с мощно воле от около 20 метра.

В 48-ата минута Хенрик Ларсон изранви. Той се разписа от дузпа, отсъдена за нарушение на вратаря на Дания Томас Сьоренсен.

В 66-ата минута Томасон отбеляза втория си гол в срещата. Шведите успяха да изчистят топката от наказателното си поле след центриране от корнер, но Бьогелунд я върна в полето пред Исааксон, кълбото се отклонява от Шелстрьом и попада на пътя на датския нападател, който несгреши при завършващия удар.

В последната минута на срещата Вилхелмсон проби в наказателното поле на Дания и центрира, Сьоренсен опита да улови, но изпусна топката след което Йонсон направи 2:2.

Дания ще срещне на 1/4-финал Чехия, а Швеция ще играе с втория тим от група "D".
ЕВРО2004/НДТ
 


Сходни връзки

ШВЕЦИЯ И ДАНИЯ СЕ ПРЕБОРИХА ЗА 2:2, ПРОДЪЛЖАВАТ ЗА 1/4 ФИНАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди