изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:24 EEST
ГРЪМОТЕВИЦА УДАРИ ТУРСКИ САМОЛЕТ    
По светаГръмотевица удари турски самолет, пътуващ по линията Анталия-Истанбул, предаде турският частен телевизионен канал НТВ.

Самолетът А-310 на Турските авиолинии /Тюрк хава йолларъ/ направил аварийно кацане на летището Даламан. В резултат на гръмотевицата се отчупило парче от предната част на самолета. Според информация на Турските авиолинии летателният апарат е попаднал в градушка, но не са били причинени сериозни щети. В левия прозорец на пилотската кабина е станала пукнатина. Принудителното кацане е било направено в 21 ч. снощи, за да се избегне евентуален риск за пасажерите. Самолетът е превозвал 181 пътници. Част от тях са били откарани в Истанбул с друг полет на Турските авиолинии, отбелязва НТВ. Един от пътниците разказва, че около 1,5 час, след като потеглили за Анталия, чули съобщение, в който били информирани, че самолетът ще се върне заради проблем с радара. Те разбрали, че истинската причина за принудителното кацане е гръмотевица едва след приземяването.
AKTUALNO/NDT
 


Сходни връзки

ГРЪМОТЕВИЦА УДАРИ ТУРСКИ САМОЛЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди