изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:37 EEST
ТРИ ПОБЕДИ ЗА ДИМИТЪР ПЕТРОВ    
СпортИ в третия си мач от квалификационния турнир на държавното първенство по тенис за момичета и момчета до 12-годишна възраст, който се провежда в Сливен, Димитър Петров от “Изида” игра много силно и постигна убедителна победа с 9:1 над Кристиян Недев от “Нафтекс”.

Така възпитаникът на Илия Атанасов и Юри Дойчев стигна до финал за влизане в основната схема на турнира, където срещна Христо Чепилски /”Нафтекс”/. Д. Петров започна мобилизирано мача и поведе в резултата, но след това отстъпи инициативата и загуби с 9:5. Във втория кръг от квалификациите за влизане в основна схема Десислава Стоянова загуби с 9:3 от Боряна Павлова /”Черно море - Елит”, Вн/. Вчера на кортовете в Сливен излезе най-добрият състезател на “Изида” - Владислав Матеев. Заедно с Евгени Банков от “Нафтекс” той се включи в турнира на двойки , а днес ще доказва своите възможности в индивидуалната надпревара.

 


Сходни връзки

ТРИ ПОБЕДИ ЗА ДИМИТЪР ПЕТРОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.24 секунди