изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:01 EEST
РУМЕН МИЛАНОВ Е НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА НАЦИОНАЛНАТА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА    
Новини Президентът Георги Първанов е издал указ за назначаване на генерал Румен Миланов за директор на НСО


Президентът Георги Първанов е издал указ за назначаването на генерал Румен Миланов за временно изпълняващ длъжността директор на Националната служба за охрана (НСО), съобщиха за Агенция "Фокус" от прессекратариата на държавния глава.

Румен Миланов е роден на 14 май 1948 година в София. Завършил е висше образование в Университета по архитектура, строителство и геодезия.

През 1975 година е постъпил в пътната полиция при Министерството на вътрешните работи. Последователно преминава през всички длъжности и в началото на 1993 г. е назначен за Началник на направление "Пътна полиция" при Дирекция на Националната полиция. През периода 1995-1996 г. е ръководител на секция "Пътна полиция" в Академията на МВР.

От началото на 1997 г. заема поста заместник директор на Националната полиция, а в края на март 1999 г. с Указ на Президента на Република България е назначен за Директор на Национална служба "Жандармерия".

С Указ No 143 на Президента Петър Стоянов от май 2000г. е назначен за Директор на Национална служба "Борба с организираната престъпност".
В периода 1988 - 1990 г. преминава обучение за ръководни служители в Полицейската академия на Русия. През 1994 г. завършва курс за действия на полицията при терористични актове и овладяване на кризисни ситуации, организиран от Държавния Департамент на САЩ. През 1997 г. участва в курса за висши ръководни офицери в Британската полицейска академия Брамсхил. През периода 1992-1998 г. неколкократно е специализирал в Скотланд ярд. Координатор е на проекта на британския Ноу-Хау фонд за полицейско сътрудничество. Познава добре полицейските система на Франция и Германия. Женен е и има едно дете.
ИАФ/НДТ


 


Сходни връзки

РУМЕН МИЛАНОВ Е НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА НАЦИОНАЛНАТА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.68 секунди