изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:48 EEST
ОбС В КАВАРНА ДАДЕ ТЕРЕН ЗА ЖИЛИЩЕН БЛОК    
НовиниНа вчерашното си заседание Общинският съвет в Каварна даде съгласието си за отстъпване право на строеж върху общински имот, който е отреден за "Комплексно жилищно строителство" и представлява празен терен с направен изкоп за основи на жилищен блок "Асен I".

На заседанието местният парламент е приел отчет за работата на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, както и Наредба за съставянето, изпълнението и отчитането на бюджета на община Каварна, съобщиха от пресслужбата на община Каварна. С решение на ОбС се създава обществен съвет по социална политика. Той трябва да съдейства за провеждане на социалната политика в общината, ще обсъжда регионални и общински стратегии, както и програми и проекти, които са свързани със социалното подпомагане. Паркинг в района на "Крайбрежна зона-Каварна" се предоставя безвъзмездно за ползване на общинското туристическо дружество "Каварна" ЕООД, реши още местният парламент. Целта е да се въведе ред при паркирането на автомобилите на гражданите и за осигуряване на спокойствие и безопасност на туристите.
 


Сходни връзки

ОбС В КАВАРНА ДАДЕ ТЕРЕН ЗА ЖИЛИЩЕН БЛОК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди