изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:15 EEST
БЪЛГАРКИТЕ И ГОЛИ СА ПО-ХУБАВИ ОТ АМЕРИКАНКИТЕ    
ЛюбопитноЮлиана Кънчева сърдита на БГ Playboy?
/има и снимки/

Българската манекенка, снимала се два пъти за еротичното списание, изглежда се е впрегнала на екипа на "неофициалния" сайт на "Playboy" за сравнението между БГ и американските звезди, гостували на спи...

На "неофициалния" сайт на БГ Плейбой е публикувано официално извинение към "една наистина голяма звезда за българската мода и първата дама на българския Playboy".

"Изказването ни в една наша статия явно не е било направено както трябва, за да бъде разбрано правилно, и за съжаление са ни тълкували погрешно. С изказването си не сме целяли да обидим нито една от звездите на българския Playboy, защото те наистина са достойни конкурентки на американските звезди, снимани за списанието, а по красота и сексапил нашите звезди дори ги надминават" - пишат от сайта.

За да покажат уважението си към БГ дамите, снимали се за еротичното списание, авторите на сайта са публикували пълен списък на всички, съблекли се за Playboy, сред които са Юлиана Кънчева, Катерина Евро, Венета Райкова, Таня Карабелова, Нина Николина, Лили от L.A., Lady B, Ина, Теди Церовска, Диана Великова, Виолета Здравкова, Магдалина Вълчанова, Мадлен Пенева.
dir/ndt


 


Сходни връзки

БЪЛГАРКИТЕ И ГОЛИ СА ПО-ХУБАВИ ОТ АМЕРИКАНКИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди