изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:13 EEST
МИЛЕН ПЕТКОВ И ИВАН РУСЕВ НАПУСКАТ АЕК    
СпортБългарите Милен Петков и Иван Русев най-вероятно ще напуснат тима на АЕК. Това съобщи мениджърът Томас Лафчис. Той обяви, че шансовете за това са 95%. Според Лафчис към двамата вече има оферти от други гръцки отбори.

"Едва ли, ако АЕК продължи с тези проблеми, които има ще останат въобще футболисти там. Не само нашите момчета Милен Петков и Иван Русев, но и всички други ще напуснат. Вчера излезе решение на гръцкия съд, който не позволи АЕК да премине в пеоцедура, задължителна за АД, които не отговарят на изискванията" - заяви Лафчис.

"Това беше единствената надежда на Демис Николаидис, но се оказа, че дълговете са над 200 млн. евро - нещо невероятно. Искането им да бъдат зачеркнати над 90% от тези дългове просто не беше прието от съда и сега остава надежда само в министъра на спорта, от когото се очаква да измисли някаква формула, по която да спаси отбора" - опълни още бившият шеф на Левски.

Radio sport/NDT
 


Сходни връзки

МИЛЕН ПЕТКОВ И ИВАН РУСЕВ НАПУСКАТ АЕК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди