изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:45 EEST
ВЪВ ВАРНА БЪЛГАРИЯ РАЗГРОМИ ПОЛША В ПЪРВИЯ МАЧ НА СВЕТОВНАТА ЛИГА    
СпортБългарските волейболни национали разгромиха отбора на Полша с 3:0 (23, 20, 15) в 9-ия мач за двата тима от предварителна група “В” в тазгодишното издание на Световната лига (награден фонд $13 милиона).

С тази победа отборът ни излезе на първо място във временното класиране с 6 победи и 3 загуби. Със същото съотношение, но с по-лоша геймова разлика, втори е тимът на Полша. Третото място е за Франция, а четвъртото за аутсайдера Япония.
Вторият мач между България и Полша е утре, отново във варненския Дворец на културата и спорта, но от 20,30 часа и ще бъде предаван пряко по Канал 1 на БНТ. Изходът от него до голяма степен ще реши дали България ще участва във финалния турнир на Световната лига, който ще се състои в италианската столица Рим след две седмици. При успех и утре, момчетата на Брунко Илиев ще затвърдят първото си място в групата и почти сигурно ще си осигурят място сред четирите най добри при това кръг преди края на мачовете в групите. През следващия уикенд България посреща пълния аутсайдер Япония за два мача във Варна.
sport iaf/ndt
 


Сходни връзки

ВЪВ ВАРНА БЪЛГАРИЯ РАЗГРОМИ ПОЛША В ПЪРВИЯ МАЧ НА СВЕТОВНАТА ЛИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.52 секунди