изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:55 EEST
БЪЛГАРИЯ - ПОЛША: ОТНОВО РАЗГРАМИХМЕ ПАНЕТАТА С 3:0    
СпортВолейболистите на България са почти стопроцентово на финала на Световната лига след втора победа с 3:0 гейма над Полша (25:23,25:15, 25:22).

И в третия гейм на този пореден силен мач за тима на Брунко Илиев много по-стабилни бяха изявите на асовете ни с разнообразието на Пламен Константинов, блока на Евгени Иванов, завършващите атаки на Владо Николов и Христо Цветанов, умното насочване на играта от страна на Ники Иванов и комплексността на либерото Теодор Салпаров. Все пак това бе най-силният гейм за поляците, смъкнали разликата от 5 на 3 точки, когато достигнахме 23 точки. Последва прекъсване за Брунко Илиев, точка на Николов, и при втория мачбол сервис на Голаш завърши с блокаут след атака на Цветанов - 25:22 и 3:0 гейма. Ключов момент по-рано в гейма се оказа точката, реализирана от Христо Цветанов при български сервис, с който резултатът стана 16:13. Този минипробив успокои възпитанците на треньора Брунко Илиев, които устояха разликата въпреки напрежението и отделните грешки. Много по-често обаче грешаха поляците (22 грешки само за първите два гейма, 13 за България) и въпреки намесите и смените на опитния им треньор Станислав Гошчиняк хаосът в техния състав не бе преодолян до края. Пътят към финалната четворка на турнира в Рим (16 и 18 юли) може да бъде пресечен единствено от нелепо подценяване на аутсайдера Япония след седмица отново във Варна.
ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

БЪЛГАРИЯ - ПОЛША: ОТНОВО РАЗГРАМИХМЕ ПАНЕТАТА С 3:0 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.34 секунди