изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 11:02 EEST
ЦЕЛЕВА СУБСИДИЯ ЗА ЗАСЯВАНЕ НА РАПИЦА    
ЗемеделиеЦелева субсидия за закупуване на семена за посев на рапица за реколта 2005 г. открива държавен фонд "Земеделие".

Тя стартира от 15 юли тази година като крайният срок за представяне на документите е края на септември, а срокът за усвояване на средствата по целевата субсидия е 15 октомври. По тази финансова линия се финансира част от разходите за закупуване на семена за посев на рапица като земеделският производител получава до 3,50 лева за декар, с ДДС. Общата предоставена сума по тази финансова линия за цялата страна е 200 000 лева.
Максималния размер на паричните средства, които един земеделски производител може да получи за една календарна година по всички краткосрочни финансови линии е до 130 000 лева. максималната площ, за която той може да сключи договори с ДФ "Земеделие" за засяване на рапица е 3 000 декара, уточняват от областната дирекция на държавен фонд "Земеделие".
 


Сходни връзки

ЦЕЛЕВА СУБСИДИЯ ЗА ЗАСЯВАНЕ НА РАПИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.72 секунди