изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:01 EEST
ТРИМА СПЕЦИАЛИСТИ - ВКЛЮЧЕНИ В ОБУЧЕНИЕ ЗА ПРИЕМНИТЕ СЕМЕЙСТВА    
ОбществоТрима специалисти от Отдела за закрила на детето на дирекция "Социално подпомагане" в Добрич ще участват в обучение, свързано с приемните семейства, съобщи за НДТ началникът на отдела Иванка Титова.

То ще се проведе от 12 до 15 юли в Банкя, организатор е отдел "Методология" на детето" на Агенцията за социално подпомагане към МТСП. В обучението Добрич ще бъде представен от началника на отдела и двама социални работници.
Наредбата за условията и реда за кандидатстване, подбор и утвърждаване на приемни семейства и настаняването на деца в тях влезе в сила от август м.г. До момента в нашия град няма кандидати за приемни родители, единични са желаещите и в страната. След обучението в Банкя Агенцията за социално подпомагане започва масова кампания за набирането на такива. Очаквайте в следващи броеве на НДТ материали с информация за реда и условията за подаване на документи от приемни семейства, изискванията, на които те трябва да отговарят и др.
НДТ
 


Сходни връзки

ТРИМА СПЕЦИАЛИСТИ - ВКЛЮЧЕНИ В ОБУЧЕНИЕ ЗА ПРИЕМНИТЕ СЕМЕЙСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди