изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:52 EEST
CNN ТВЪРДИ, ЧЕ ЗАПИСЪТ, ПОЛУЧЕН ОТ "АЛ ДЖАЗИРА", Е АВТЕНТИЧЕН    
Заложници Телевизия CNN съобщи, че във видеозаписа, получен в катарската телевизия “Ал Джазира” се вижда обезглавяването на заложник, който се предполага, че е българин.

“Ал Джазира” съобщи снощи, че похитителите са убили единия български гражданин, взет за заложник в Ирак. Телевизията излъчи видеозапис, на който се виждат трима въоръжени маскирани мъже, а пред тях е единият от заложниците, който е с превръзка на очите и не може да се установи неговата самоличност. Похитителите заявяват, че няма да има милост и ще убият и втория български заложник, тъй като не са били спазени техните искания.

Групировката “Единобожие и джихад”, която се ръководи от йорданеца Абу Мусаб ал Заркауи, още миналата седмица заплашваше да убие двамата български шофьори, ако до 24 часа САЩ не освободят всички задържани иракчани.

Телевизия CNN съобщи още, че двамата български дипломати, които София изпрати в Ирак, правят опити да постигнат освобождаването на втория български заложник.

top.bg/ndt
 


Сходни връзки

CNN ТВЪРДИ, ЧЕ ЗАПИСЪТ, ПОЛУЧЕН ОТ "АЛ ДЖАЗИРА", Е АВТЕНТИЧЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди