изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:29 EEST
С 13 ДУШИ СЕ УВЕЛИЧАВА ЩАТЪТ НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
НовиниДокладна записка за увеличаване на щатната численост на персонала в администрацията на община Добричка с още 13 души на кмета Петко Петков ще бъде разглеждана на днешната извънредна сесия на ОбС, съобщи за НДТ секретарят на общината Тошко Петков.

Увеличението на щата е във връзка с ПМС 145 от 28 юни. На по-голяма част от щатните бройки ще бъдат назначени специалисти по административно и финансово обслужване в кметствата, в които няма нито един специалист освен кмета. Става дума за селата Алцек, Бранище, Воднянци, Долина, Енево, Котленци, Ломница, Лясково, Методиево, Одринци, Подслон, Росеново, Свобода, Стефан Караджа и Царевец, както и с. Стожер. На две от щатните бройки ще бъдат назначени специалисти в общинската администрация - специалист "Икономическо развитие и анализ" и специалист "Контрол по строителството".
На днешната сесия ще бъде внесена докладна записка за изграждането на Общински съвет по етническите и демографски въпроси. Ще бъдат обсъждани и докладни за определяне на начална тръжна цена за продажба на общински обекти, както и за разпореждане с общинската собственост.
 


Сходни връзки

С 13 ДУШИ СЕ УВЕЛИЧАВА ЩАТЪТ НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди