изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:38 EEST
ГРУПА АВТОКРАДЦИ ОТИВАТ НА СЪД    
ОбществоГрупа от осем авокрадци, единият от които от Девня, а всички останали от Добрич, е предадена на съд от Добричката районна прокуратура.

Обвинението срещу тях е, че за периода от 1 ноември 2002 година до 29 юни 2003 г. са извършили 17 кражби на автомобили, на вещи и части от тях. Обект на набезите им били предимно автомобили ВАЗ и Лада. Задигали ги от различни квартали на Добрич. Влизали в колите чрез ключове или приспособена за целта изкривена отверка. Запалвали ги чрез свързване на кабелите. Прокуратурата е обобщила, че откраднатото е на стойност 2 536 лева, а нанесените щети по автомобилите възлизат на 2 255 лева. До момента крадците са възстановили незначителна част от щетите.
Тартори на бандата били 30-годишният Тонко Михайлов Демирев и 26-годишните Калоян Пламенов Колев и Ивайло Иванов Николов. Тонко е осъждан пет пъти за кражби, включително и на автомобили. Последната му присъда е била 11 години затвор, но бил освободен с 4 години предсрочно. Излязъл от затвора през 2002 г. Двамата с Калоян имали и висящо дело за друга поредица кражби на автомобили. Калоян и Ивайло също са осъждани, казаха от прокуратурата. Оттам информираха, че Тонко и Ивайло са задържани под стража, а Калоян - след като е бил арестуван, пуснат под домашен арест.
 


Сходни връзки

ГРУПА АВТОКРАДЦИ ОТИВАТ НА СЪД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди