изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:48 EEST
"БЛАГОДАРЯ НА ПОХИТИТЕЛИТЕ, ЧЕ ПОЩАДИХА МЪЖА МИ", ЗАЯВИ АРСЕНИЯ ДЕ ЛА КРУС    
Заложници Аман. Съпругата на бившия филипински заложник в Ирак, който беше освободен днес съобщи, че е разговаряла по телефона с мъжа си, който вече е предаден на филипински дипломати в Багдад, предаде АФП.



“Толкова съм щастлива. Говорих с мъжа ми по телефона. Той ми се обади от Багдад, след като беше освободен и каза, че е добре”, съобщи пред журналисти в Аман Арсения де ла Крус, която е в йорданската столица от 12 юли.
“Най-накрая ще се върнем у дома (...). Молих се ежедневно за неговото освобождаване и благодаря на похитителите, че го пощадиха”, каза още тя, като подчерта, че съпругът й няма да се върне да работи в Ирак. Г-жа Де ла Крус съобщи, че е разговаряла по телефона и с президента на Филипините Глория Аройо, но е била толкова развълнувана, че не си спомня нищо от разговора.
Бившият филипински заложник, който беше освободен от похитителите си в Ирак по-рано днес, ще бъде отведен в Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства, за да му бъдат направени пълни медицински изследвания, съобщи АФП.
По-рано днес филипинецът беше предаден в посолството на Обединените арабски емирства в Багдад. “Той е в добро здраве”, съобщи за АФП дипломат от посолството, а президентът на Филипините Глория Аройо потвърди информацията за освобождаването на заложника.
Филипинецът Анхело де ла Крус беше освободен, след като Филипините удовлетвориха условието, поставено от похитителите му и изтеглиха контингента на страната от Ирак. ИАФ/НДТ
 


Сходни връзки

"БЛАГОДАРЯ НА ПОХИТИТЕЛИТЕ, ЧЕ ПОЩАДИХА МЪЖА МИ", ЗАЯВИ АРСЕНИЯ ДЕ ЛА КРУС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.97 секунди