изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:32 EEST
ФУТБОЛИСТИ НА “ДОБРУДЖА” ДАВАТ ДНЕС ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ    
СпортДве седмици остават до началото на новото първенство на “Б” футболна група. Отборът на “Добруджа”, който имаше амбиции да се състезава сред майсторите, ще продължи изявите си във втория ни ешелон.

Възпитаниците на Валентин Пейчев продължават предсезонната си подготовка в Добрич и вече проведоха пет контроли. Голяма част от футболистите обаче все още нямат подписани договори с клуба, а това означава, че не е сигурно дали ще облекат в официалните мачове жълто-зелената фланелка. Все още никой от шефовете на клуба не обявил ясно каква цел стои пред отбора за новото първенство. Доста са въпросите, които чакат своя отговор, а това не може да не доведе до създаване на известно напрежение. Може би това е причината част от футболистите на добричкия тим да поискат среща с журналистите. От щаба на добруджанци информираха, че днес от 14.00 ч. някои от по-опитните, сред които е плеймейкърът на отбора Венцислав Желев, ще дадат пресконференция. Очаква се те да споделят своите притеснения преди старта на първенството, а може би и да зададат въпроси, свързани с бъдещето на отбора и на футбола в областния град. Междувременно стана известно, че преди пресконференцията изпълнителният директор на клуба Роман Георгиев ще се срещне със състезателите.

 


Сходни връзки

ФУТБОЛИСТИ НА “ДОБРУДЖА” ДАВАТ ДНЕС ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.01 секунди