изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:15 EEST
КАВАРНА - ДОМАКИН НА ДЕМОНСТРАЦИЯ, СЪСТЕЗАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА    
СпортОрганизатори на проявата са община Каварна и Централен полицейски каратеклуб

От 29 юли до 1 август Каварна ще бъде домакин на демонстрации, състезания и обучение по бойни изкуства от Централен полицейски каратеклуб, съобщи за НДТ пресаташето на общината Мария Сотирова.
Централен полицейски каратеклуб e създаден през 1991 г. и е неколкократен шампион на страната по карате. Състезателите му са печелили и шампионски титли по кикбокс, таекуондо и джиу джицу. В 14 града в страната в неговите структури се обучават на бойни изкуства над 800 деца, юноши, девойки, мъже и жени. Инструкторите на клуба подготвят и полицейските служители за ежедневната им работа. Клубът е основоположник и проводник на движението "Млади приятели на полицията", целящо да възпитава подрастващите в ред и законност. Под егидата на това движение и съвместно с Федерацията по бойни спортове на МВР клубът провежда състезания по бойни спортове, спортни лагери, семинари и демонстрации.
На 30 юли от 18 часа на градския площад в морския град ще бъдат представени бойните изкуства карате, джиу джицу, айкидо и кикбокс. Програмата ще бъде съчетана с песни и танци в изпълнение на местни млади таланти.
На 31 юли от 18 часа в спортната зала на крайморския град ще се проведе състезание по карате за мъже и жени по правилата на Световната карате федерация в категория "опън" в дисциплина "кумите". В надпреварата участие ще вземат елитни състезатели и инструктори от Централен полицейски каратеклуб, сред които са Надя Кирилова - 5-кратна национална шампионка по карате, балканска шампионка по карате и джиу джицу и пета на Европейското първенство по джиу джиуци, Таня Младенова - балканска и двукратна републиканска шампионка по карате, Сергей Тихолов - балкански полицейски шампион и 3-кратен национален шампион по карате, Анатоли Господинов - национален шампион и трети на Европейското полицейско първенство по карате, Даниел Антонов, Тодор Тодоров, Нели Цекова, Николай Николчев, Ана Николова, Валери Лозанов - национални шампиони и медалисти от балкански първенства по карате и джиу джицу.
В проявите участие ще вземат и представители на клуба по кикбокс "Ринг" - Каварна, членове на клуб по айкидо "Шодокан" с инструктор ст.лейт. Станислав Карастоянов - инструктор по бойно-приложни техники в МВР.
Организаторите - община Каварна и Централен полицейски каратеклуб, предвиждат и обучение по самозащита на жители и гости на Каварна. То ще бъде под ръководството на главния инструктор на българската полиция - подп. Тони Петров с IV дан карате и V дан джиу джицу. Обучението ще бъде на Централния плаж, а желаещите да са включат в него ще бъдат разпределени в групи по пол и възраст.
 


Сходни връзки

КАВАРНА - ДОМАКИН НА ДЕМОНСТРАЦИЯ, СЪСТЕЗАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди