изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:09 EEST
БОЛНИЦИТЕ ЩЕ ДАВАТ СПРАВКА ВСЯКА ВЕЧЕР В МЗ    
ЗдравеСофия. Болниците в София, които приемат по спешност, всяка вечер дават справка на дежурен в Министерството на здравеопазването за свободните легла, за да могат да се насочват пострадали в случай на атентат.

Това съобщи министърът на здравеопазването Славчо Богоев преди началото на заседанието на правителството. Така той коментира отправената към страната ни терористична заплаха, информира Дарик радио.
Министерство на здравеопазването още след атентатите в Истанбул е предупредило болниците, а сега е препотвърдило този ангажимент да заделят медикаменти и кръв за преливане и да информират за свободен капацитет. Създаден е и план за разкриване на кръводарителски пунктове в местата, където се налага. Организацията е в рамките на бюджета и не се налага отпускане на допълнителни средства, каза министър Богоев.
В системата на транспорта на този етап не се налага да се повишава степента на сигурност, а само се препотвърждават мерките на повишено внимание, но без да се нарушава комфортът на пътниците, коментира от своя страна министърът на транспорта и съобщенията Николай Василев. Фокус/НДТ
 


Сходни връзки

БОЛНИЦИТЕ ЩЕ ДАВАТ СПРАВКА ВСЯКА ВЕЧЕР В МЗ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди