изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:26 EEST
НОВ ПЪТ СТРОЯТ В БАЛЧИШКО    
ОбществоОт държавния бюджет през тази година са отпуснати 79 500 лева за ремонтни дейности по пътищата в Балчишка община, които са от четвъртокласната пътна мрежа. Кърпежите ще се извършват от "Пътно поддържане" - Балчик.

Други 100 000 лева са предоставени за ново строителство на пътища. Те ще се изразходват за изграждането на пътя между селата Кранево и Осеново, за който са нужни общо над 1 млн. лева, съобщи електронното издание "Балчик инфо".
В момента в Балчик се изкърпват и улиците от градската мрежа. Тези дейности са възложени на БКС-Балчик. От май досега се кърпят улиците "Черно море", "Христо Ботев", "Яворов", "Захари Зограф", "Волга", "Струма", "Средна гора", "Черни връх", "Дунав" и жк "Балчик", работи се по ул. "Ком", а до месец ще се кърпят и "Хаджи Димитър", "Кою Райчев" и "Бенковски". За ремонтите в рамките на града са изразходвани 83 000 лева. "Балчик инфо" припомня, че преди началото на туристическия сезон за ремонт на улици в Кранево са били изразходвани 100 тона асфалт.
 


Сходни връзки

НОВ ПЪТ СТРОЯТ В БАЛЧИШКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди