изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:10 EEST
8 СПЕЦИАЛНОСТИ ПРЕДЛАГА ПЕДАГОГИЧЕСКИЯТ КОЛЕЖ В ДОБРИЧ    
Образование8 специалности държавна поръчка за редовно и задочно обучение предлага тази кандидат-студентска година Педадогическият колеж в Добрич, научи НДТ от Николай Николов - главен асистент в колежа.

Общо 472-ма са подалите документи за двете форми на обучение - редовно и задочно, като най-голям е интересът към специалност "Туризъм" - 253-ма кандидати за 15 места редовно обучене и евентуално 15 бройки - задочно. Колежът отчита, че тазгодишната кампания върви много добре. На кандидатите са предложени по две дати по предмет, така че всеки да може да прецени кога да се яви. В събота се проведе изпит по история, който важи за три от специалностите. 22-ма се потиха над тест от 30 въпроса.
Ето какво споделиха първите излезли.
Светла Маркова, която кандидатства за "Туризъм": "Обширен тест. Обхваща няколко етапа в културно, географско и политическо отношение. Може да се каже, че е лесен. Имаше и подвеждащи въпроси."
Георги Няголов - кандидатства по всички специалности, където приемният изпит е с история: "Не е много сложен. Може да се оправи всеки, който е завършил училище."
Мирослава Костадинова - кандидатства "Туризъм": "Не беше много труден тестът, трябва да си учил по история. Аз изтеглих изпитния вариант, тъй като нямаше други желаещи."

 


Сходни връзки

8 СПЕЦИАЛНОСТИ ПРЕДЛАГА ПЕДАГОГИЧЕСКИЯТ КОЛЕЖ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди