изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:49 EEST
ЗА БУШ И БЛЕЪР НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е САДДАМ ХЮСЕИН ДА УМРЕ ОТ БОЛЕСТ    
По света Саддам Хюсейн е прекарал лек инсулт и здравето му се е влошило до такава степен, че той може да умре преди началото на съдебния процес срещу него, твърди един от неговите адвокати.

Вестник “Дейли Мирър” публикува текста на писмото, изпратено от йорданеца Мохамед ал Рашдан до Салем Чалеби, държавния прокурор, който подготвя процеса срещу Саддам Хюсейн. “Според информацията, с която разполагаме, Саддам Хюсейн е в лошо здравословно състояние. От Международния червен кръст научихме, че са били направени изследвания на мозъчните му функции с цел да се установи степента на увреждания в резултат на инсулта. Смятаме, че може да се стигне до смърт в резултат на последиците от инсулта”, се казва в писмото. В него адвокатът също така твърди, че е възможен атентат срещу Саддам Хюсейн. Позовавайки се на Женевската конвенция, която дава право на среща между адвокатите и обвиняемия, Ал Рашдан добавя, че всички негови и на колегите му молби за такава среща са били отхвърлени. “Смятам, че Буш и Блеър ще бъдат по-доволни, ако Саддам Хюсейн умре от болест”, пише адвокат Ал Рашдан. Информацията е на агенция БГНЕС.

 


Сходни връзки

ЗА БУШ И БЛЕЪР НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е САДДАМ ХЮСЕИН ДА УМРЕ ОТ БОЛЕСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди