изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:42 EEST
ПРИКЛЮЧИ ТРЕНИРОВЪЧНИЯТ ЛАГЕР НА ПРЕСИЯН В ГЕРМАНИЯ    
СпортВ продължение на две седмици Пресиян бе поканен да тренира в Германия под ръководството на българина с немски паспорт Вилислав Василев. Още на втория ден от пребиваването си добричлията е бил приятно изненадан, след като домакините са го завели да гледа мачове от големия тенистурнир в Щутгарт, разказа Пресиян. Именно там той е видял Борис Бекер.

В Германия добричлията е тренирал заедно с румънецът Емил Ленард, който достигна до 640-о място в световната ранглиста при мъжете. Иванов, който е 8-и в България при юношите до 16 години, е останал възхитен от условията за подготовка в чужбина и заяви, че е получил покана догодина да отиде за два месеца и да играе в местния отбор до 18 години, който се подвизава в най-високата регионална лига.
На Пресиян Иванов сега му предстои участие в комерсиалния турнир във Варна "Професионалист - аматьор", който ще се проведе следващата седмица. Като професионалист той е получил няколко предложения от известни варненски личности, които са аматьори, но все още не знае с кого да играе в двойковия турнир.
От 1 януари 2005 година добруджанецът ще играе в по-горната възрастова група до 18 години.

 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧИ ТРЕНИРОВЪЧНИЯТ ЛАГЕР НА ПРЕСИЯН В ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди